Kort, concreet en duidelijk

Goed advies moet kort, concreet en duidelijk zijn. Vanuit die visie probeer ik onze relaties te ondersteunen en hun belangen te behartigen. Of het nu gaat om een juridisch dilemma, een moeizame samenwerking of een beleidsmatige keuze, elke uitdaging moet grondig onderzocht worden. Daarbij kunnen er veel nuances en voorbehouden gemaakt worden, maar uiteindelijk moet onze relatie weten waar hij of zij exact aan toe is en wat er moet gebeuren.

Onderlinge relatie is ook van belang

Bovendien is een juridisch geschil slechts een deel van het probleem. Elk probleem moet in een breder perspectief geplaats worden waarbij aandacht nodig is voor de onderlinge relatie van partijen, belangen van andere stakeholders en toekomstige ontwikkeling. Ik treed graag op als sparringpartner om samen op zoek te gaan naar de juiste oplossing die past binnen de context.

Brede kennis

Al tijdens mijn studie rechten was ik werkzaam als beleidsmedewerker in de politiek en heb ik fracties beleidsmatig ondersteund. De actualiteiten volg ik daarom nog altijd op voet. Kort na de afronding van mijn master Arbeidsrecht heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en ben ik aan de slag gegaan als bedrijfsjurist. In die rol heb ik bedrijven niet alleen bijgestaan op het gebied van arbeidsrecht, maar ook met contractenrecht, rechtspersonenrecht en vele andere vragen uit de dagelijkse praktijk. Met deze achtergrond ben ik bij Raadgevers Kuijkhoven komen werken. Om vanuit mijn brede kennis klanten en collega’s te adviseren.

Inzet met Zorg

Naast mijn advieswerk voor Raadgevers Kuijkhoven, Sikking Advies en Robbie Kompleet werk ik ook graag samen met mijn collega’s bij Inzet met Zorg, onze personele dienstverlener. Daarbij ga ik met werkgevers op zoek naar oplossingen voor ingewikkelde kwesties. Dat kan gaan over zieke werknemers, arbeidsvoorwaarden en cao’s, maar ook het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het beëindigen van arbeidsrelaties.

Lekker eten

Als ik niet aan het werk ben ga ik graag squashen of naar vrienden. Daarnaast houd ik van lekker eten en reis ik graag.