Starten als zelfstandige
Je bent afgestudeerd en je wilt graag aan de slag als waarnemer of in je eigen praktijk. Wij weten hoe.Vraag vrijblijvend informatie aan

Overzicht laatste nieuws

 •  

  Bedrijvenmarkt 2018 aan de AVAG Amsterdam

  Vierdejaars verloskundigen namen donderdag 21 juni afscheid van de academie Verloskundigen Amsterdam en hun jaargenoten. Eerst samen op de traditionele groepsfoto. Die kun je de komende 20 jaar bewonderen in de..
 •  

  Wijziging in de arbowetgeving: het basiscontract

  Op 1 juli 2017 is de wijziging in de Arbeidsomstandighedenwet ingegaan. Met een overgangsperiode van 1 jaar. Op 1 juli 2018 loopt deze overgangsperiode af en moet u als u..
 •  

  Sparen? Beleggen? Begin eerst eens met geld opzij zetten

  Als wij praten met jonge cliënten over het opbouwen van vermogen leggen wij altijd uit dat het in de eerste jaren niet uitmaakt wat je doet (sparen, beleggen of aflossen),..
 •  

  Run for Kika Utrecht 2018

  Een prachtige dag om mee te doen aan de Run for Kika. Het doel van het evenement is om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij. Collega's..
 •  

  De AVG; wie is verwerkersverantwoordelijk

  De AVG heeft de laatste weken tot een stroom van verwekersovereenkomsten geleid tussen bedrijven, zzp'ers en opdrachtgevers. Kortom een uitwisseling van juridische teksten tussen diverse soorten organisaties. Zo sturen wij..
 •  

  Onbezorgd op vakantie

  Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heb je je vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even..
 •  

  Algemene Leden Vergadering BEN

  Afgelopen dinsdag 15 mei was Marcel Sikking te gast bij de Algemene Ledenvergadering van BEN, de beroepsvereniging van echoscopisten.
 •  

  Help! De AVG komt eraan

  Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit betekent dat er vanaf deze datum in de hele Europesse Unie dezelfde privacywetgeving geldt. Deze wet en..

Download hier de starters checklist

Colophon-form