Starten als zelfstandige
Je bent afgestudeerd en je wilt graag aan de slag als waarnemer of in je eigen praktijk. Wij weten hoe.Vraag vrijblijvend informatie aan

Overzicht laatste nieuws

 •  

  Algemene Leden Vergadering BEN

  Afgelopen dinsdag 15 mei was Marcel Sikking te gast bij de Algemene Ledenvergadering van BEN, de beroepsvereniging van echoscopisten.
 •  

  Help! De AVG komt eraan

  Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit betekent dat er vanaf deze datum in de hele Europesse Unie dezelfde privacywetgeving geldt. Deze wet en..
 •  

  Compensatieregeling zwangerschaps- en bevallingsuitkering

  Vanwege een wijziging in de Wazo in mei 2005, verviel de zwangerschap,- en bevallingsuitkering voor de vrouwelijke zelfstandige. Vanaf juni 2008 kregen zij opnieuw recht op een uitkering vanuit de..
 •  

  Verslag dag voor de startende verloskundige

  Ook dit jaar was er weer een speciale dag voor startende verloskundigen. Een vol programma met leerzame informatie. Workshops en lezingen van Sikking Advies, Robbie Kompleet, het Pensioenfonds, Zilverkapjes, Mucha..
 •  

  De beroepsaansprakelijkheid en de Wkkgz

  Met de komst van de Wkkgz is er het een en ander veranderd. Inmiddels heb je al een klachtenfunctionaris, maar is dit voldoende? Cliënten die een klacht hebben over hun..
 •  

  Sikking Advies en hypotheekadvies

  De vraag is groot op de woningmarkt en de huizenprijzen zijn daardoor de afgelopen tijd flink gestegen. Het kan zijn dat je door deze ontwikkelingen twijfelt of dit de juiste..
 •  

  DBA tot 1 januari 2020 in de ijskast

  De wet die een einde moest maken aan schijnzelfstandigheid wordt tot 2020 in de ijskast gezet. Daarna moet de nieuwe wetgeving klaar zijn. Dat schrijven minister Koolmees (Sociale Zaken en..
 •  

  Veranderingen in de wet geboorteverlof op til

  In februari heeft de Minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees een wetsvoorstel gepresenteerd waarin de partner recht krijgt op meer verlof bij de geboorte van een baby. Nu krijgen vaders..

Download hier de starters checklist

Colophon-form