Praktijkadviseur voor verloskundigen

Als adviseur wil ik graag weten wat jij belangrijk vindt als het gaat om financieel advies. Hoe kunnen wij jou helpen bij het organiseren en managen van jouw eenmansbedrijfje als je gaat starten, als je gaat waarnemen, jouw praktijk of je positie in een maatschap? En wat verwacht je van een tussenpersoon? De keuzes die je maakt hebben consequenties voor je financiële plaatje.

Openheid

Ik vind het prettig wanneer je iets niet begrijpt je daadwerkelijk ook om een uitleg vraagt. Daarom wil graag dat mijn klanten het gevoel hebben dat ze mij alles kunnen vragen. Dan kan ik laten zien dat ik een adviseur ben die helpt. Die openheid zorgt voor een betere samenwerking. Dat is leuk en het levert ook een beter advies op.

Verantwoorde keuzes

Naast mijn werk sport ik graag. Dit heb ik waarschijnlijk van mijn moeder meegekregen. Zij is al 30 jaar hardloopster en geeft elke week training in de bossen van de mooie Utrechtse Heuvelrug.  Ik doe aan een aantal keer per week aan CrossFit en sinds mijn 10e ga ik jaarlijks een weekje op mijn snowboard de piste af. Ik vind het belangrijk om gezond te leven. Goed voor je lichaam zorgen door voldoende beweging, goed eten en slapen. Verantwoorde keuzes maken. Een goede balans tussen mijn privéleven en mijn werk.