Hoe kan ik jou helpen jouw doelen te bereiken?

Ik word blij van persoonlijk contact met de verloskundigen. De meeste van jullie starten op jonge leeftijd al een eigen onderneming, zonder dat jullie in de vier jaar opleiding hierop voorbereid zijn. Dan is het juist leuk om samen te sparren en te zorgen dat de doelen die je voor ogen hebt uitkomen. Daar ga ik voor en krijg ik energie van.

Jij hebt niet alleen een heel zwaar beroep maar bent ook de steun en toeverlaat van (toekomstige) ouders. Als verloskundige sta jij dag en nacht voor ze klaar en daarnaast run jij ook nog je eigen bedrijf. Ik help jou met het opzetten daarvan en zorg dat jij er in ieder geval geen slapeloze nachten van hebt ;-).

Goed advies en fijn samenwerken!

Goed advies en een fijne samenwerking tussen de medisch ondernemer en zijn/haar adviseur gaan voor mij hand in hand. Daarom vind ik het belangrijk om een langdurige persoonlijke relatie aan te gaan. Zo kan ik jou op alle financiële en fiscale gebieden – zoals verzekeringen, hypotheken, administratie, belastingen en pensioen – ontzorgen. Ik neem met liefde dit (soms minder leuke) stukje voor je uit handen!

Ik werk met veel plezier voor Raadgevers Kuijkhoven en voor Sikking Advies. Wat mij aantrekt is dat er zo ontzettend veel kennis in huis is. Als ik iets niet weet of ergens tegenaan loop, stuiter ik het gebouw rond totdat ik antwoord heb op mijn vraag. De mogelijkheden om mij te ontwikkelen op veel verschillende gebieden voelen eindeloos.

Rowena Turk en TedMijn beste vriend Ted

Mijn vrije tijd gaat voor een groot gedeelte op aan mijn trekpaard Ted. Ongebruikelijke keuze in deze regio, zo’n ouderwets boerenpaard. Maar hij is enorm veelzijdig: we rijden onder de man, hij staat voor de kar en we doen regelmatig ouderwets sleepwerk.

Daarnaast ben ik ruim 20 jaar lid van Scouting waar ik op de jaarlijkse Regionale Scouting Wedstrijden penningmeester en telbureau ben. Mocht er nog tijd over zijn dan hang ik graag op de bank met Netflix.