Hoe kan ik jou helpen jouw doelen te bereiken?

Hi! Ik ben Rowena. Praktijkadviseur voor verloskundigen, vriendin van mijn partner en Paddock Paradise eigenaar voor mijn 2 mini paarden. Allemaal dingen waar ik enorm gelukkig van word en waar al mijn tijd in gaat zitten.

Ik word blij van persoonlijk contact met mijn relaties. Vooral als de doelen die we in het begin hebben gesteld naar tevredenheid zijn behaald. Daar ga ik voor en krijg ik energie van. Ik neem dus met liefde dit (soms minder leuke) stukje voor je uit handen! Vanuit Sikking Advies denken we graag in de volle breedte met je mee. Zo kan ik jou op alle financiële en fiscale gebieden – zoals contracten, belasting en administratie, verzekeringen en hypotheken – ontzorgen.

Focus op de praktijken

Als praktijkadviseur bij Sikking Advies focus ik mij het meest op de verloskundepraktijken. Op dit moment is er best veel gaande gezien de situatie met de IGO’s maar ook de tekorten binnen de verloskundige markt. Ik kan op veel vlakken met je meedenken en je adviseren. Als je gaat toetreden of juist uittreden. Als je wil nadenken over de samenwerking en daar een op maat gemaakt maatschapscontract van wil maken. Als je een accountant wil die zorgt dat je binnen hetzelfde jaar advies krijgt, zodat je meteen kan bijsturen. Of als je hulp wil met sparren over de toekomst van jouw praktijk.
Niets is te gek en we denken graag out-of-the-box met je mee.

Paddock Paradise

Naast mijn werk met verloskundigen run ik een Paddock Paradise voor mini paarden. Met een Paddock Paradise zorg je ervoor dat je de natuurlijke leefomgeving van paarden zo goed mogelijk nabootst met veel diversiteit en verrijking. Mijn Falabella Argentino leeft een heerlijk lui leven en met mijn mini appaloosa Peter rij ik veel met de kar.