Starten als paramedisch ondernemer
Je bent afgestudeerd als verloskundige, fysiotherapeut of andere paramedicus en je wilt graag aan de slag in je eigen praktijk. Wij weten hoe.Vraag vrijblijvend informatie aan

En nu eindelijk aan de slag

Maar wat moet ik allemaal regelen?

Als student verloskunde (fysiotherapie of een ander medisch beroep) heb je een koffer vol vragen over je leven nadat je bent afgestudeerd. Vragen zoals:

  • Hoe zit dat met arbeidsongeschiktheid als ik werk als zelfstandige?
  • Is het maken van echo’s gedekt op mijn polis?
  • Hoe zit het met mijn rechtsbijstand en aansprakelijkheid?
  • Hoe moet ik bijvoorbeeld mijn verlostas verzekeren?
  • Welke inschrijvingen moet ik regelen voordat ik mag gaan werken?

Maak gebruik van onze handige checklist

Om je te helpen zicht te krijgen op wat nodig is voordat je aan de slag gaat hebben wij een starterschecklist gemaakt. Je kunt de checklist downloaden via de button op de pagina.

Mis je nog informatie of ben je niet zeker van de stappen die je moet zetten voor je aan de slag gaat? Bel gerust. Wij kunnen je zeker verder helpen!

Persoonlijke hulp nodig?

Heb je een uitgebreid hulpvraag die advies vereist? Dan maken wij graag een afspraak. Zo kunnen we samen vanuit verschillende invalshoeken op zoek naar mogelijke, maar vooral ook passende oplossingen. Gewoon bij jou thuis.

Startersregeling (met voordeel)

Al jouw verzekeringen bij elkaar in één pakket, dat is wel zo praktisch. En nu ook nog extra voordelig. In dit pakket kun je jouw privé en zakelijke verzekeringen onderbrengen. Heb je alle verzekeringen in een pakket, dan geven wij je de garantie dat…

  • je een lagere premie betaalt
  • voor een uitgebreidere dekking
  • met ook nog een interessante pakketkorting.

Stuur ons een scan van jouw verzekeringen, dan maken wij een heldere vergelijking voor je met bijpassende offerte. Voor het opvragen van een dergelijke offerte kun je gebruik maken van het formulier hiernaast.

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Meest recente berichten:

Download hier de starters checklist

Colophon-form