Starten als zelfstandige
Je bent afgestudeerd en je wilt graag aan de slag als waarnemer of in je eigen praktijk. Wij weten hoe.
Vraag vrijblijvend informatie aan

Praktijkbegeleiding

Ben je een zorgverlener? Of ben je een manager, beslisser, meedenker, onderhandelaar, uitvoerder en administrateur? Je bent het allemaal tegelijk: zorgverlener en ondernemer. Het zijn nogal veel verschillende taken en rollen en het is overduidelijk dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken.

Praktijkbegeleiding is onze kerntaak

Bij Sikking Advies zit je goed want praktijkbegeleiding is onze kerntaak. Wij begeleiden je bij de vestiging maar ook het verkopen van een praktijk. Onze adviseurs regelen de hypotheek voor het bedrijfspand, verzorgen je financiële planning en maken samen met jou een risico-inschatting. Welke verzekeringen heb je nodig? Onze gespecialiseerde juristen kijken naar contracten en uiteraard naar financieringen. We bieden een breed scala aan diensten die jou helpen in het ondernemen.

Jelmer van Veenendaal

Maak een persoonlijke afspraak

Wil jij onze hulp bij het starten van jouw onderneming? Of misschien bij de beoordeling van een contract, de analyse van jouw tarieven of een risico inschatting als ondernemer met advies over mogelijke verzekeringen? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Jelmer van Veenendaal

Download hier de starters checklist

Colophon-form