Goede advisering is bij schade belangrijk

Door mijn jarenlange ervaring als schadebehandelaar weet ik dat goede advisering inzake risico’s en begeleiding bij schade van groot belang is. Samen met mijn collega’s van Sikking Advies doe ik er alles aan om je hierbij te helpen.

Preventie

Bij je werk als zorgverlener inventariseer je de risico’s voor je patiënten. Maar zakelijk en privé loop je zelf natuurlijk ook risico. Hierin proberen wij je zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden. Als je vragen hebt over schade of vragen hebt over het voorkomen van risico’s, kun je altijd contact met mij opnemen.

Overleg met de adviseur

De actualiteiten binnen de advisering over risico’s en schades volgen elkaar snel op. Ook de zorgverlening van fysiotherapeuten en verloskundigen is volop in ontwikkeling. Vragen die regelmatig voorbij komen zijn: ‘wat verandert er allemaal? En welke gevolgen heeft dat voor onze relaties? Moeten we ons advies hierop aanpassen? Of wellicht onze producten?’ Het bijhouden van de actualiteiten is een belangrijk deel van mijn werkzaamheden. Zo kunnen wij een altijd up-to-date-advies garanderen.

Mijn interesses

Ontspannen doe ik graag met een goed boek. Ook ben ik vaak op stal te vinden voor de verzorging en het rijden van ons paard Valiant. Mijn kinderen en kleinkinderen heb ik graag om me heen. Hier kan ik erg van genieten.