Mijn naam is Jean-Paul Vrijenhoek, en ik woon in de regio Utrecht. Ik vind het leuk om met mijn vrouw en kinderen leuke dingen te ondernemen en ik ben groot fan van FC Utrecht.

Soms ook nee adviseren

Zo’n 20 jaar geleden begon ik mijn carrière in de verzekeringswereld en dat was echt een bewuste keuze. Ik vind het een leuk vak. Inmiddels werk ik van die 20 jaar dit jaar al weer 15 jaar bij Sikking Advies en Raadgevers Kuijkhoven. Beetje een open deur als adviseur, maar het contact met mijn klanten staat centraal. Ik probeer altijd te helpen of ik verwijs iemand met een vraag naar een collega die wel antwoord weet. Slechts af en toe kom je er zo niet uit en dan zoek ik verder. Maar ik kan ook goed nee zeggen ;-).

Best informeel

Ik ben in mijn doen en laten best informeel, van de je en jij. En ik ben vrijwel altijd vrolijk. Ik neem graag initiatief, ben ondernemend, passievol en erg gedreven. Ik ben denk ik geen doorsnee adviseur en ik heb mijn eigen weg gevonden. Wat bij mij past. Mijn klanten kennen mij inmiddels wel een beetje. Ik streef vooral naar een goede open en eerlijke band.