Starten als zelfstandige
Je bent afgestudeerd en je wilt graag aan de slag als waarnemer of in je eigen praktijk. Wij weten hoe.Vraag vrijblijvend informatie aan

Laatste nieuws

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt.

 •  

  Algemene Leden Vergadering BEN

  Afgelopen dinsdag 15 mei was Marcel Sikking te gast bij de Algemene Ledenvergadering van BEN, de beroepsvereniging van echoscopisten.
 •  

  Help! De AVG komt eraan

  Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit betekent dat er vanaf deze datum in de hele Europesse Unie dezelfde privacywetgeving geldt. Deze wet en..
 •  

  Compensatieregeling zwangerschaps- en bevallingsuitkering

  Vanwege een wijziging in de Wazo in mei 2005, verviel de zwangerschap,- en bevallingsuitkering voor de vrouwelijke zelfstandige. Vanaf juni 2008 kregen zij opnieuw recht op een uitkering vanuit de..
 •  

  Verslag dag voor de startende verloskundige

  Ook dit jaar was er weer een speciale dag voor startende verloskundigen. Een vol programma met leerzame informatie. Workshops en lezingen van Sikking Advies, Robbie Kompleet, het Pensioenfonds, Zilverkapjes, Mucha..
 •  

  De beroepsaansprakelijkheid en de Wkkgz

  Met de komst van de Wkkgz is er het een en ander veranderd. Inmiddels heb je al een klachtenfunctionaris, maar is dit voldoende? Cliënten die een klacht hebben over hun..
 •  

  Sikking Advies en hypotheekadvies

  De vraag is groot op de woningmarkt en de huizenprijzen zijn daardoor de afgelopen tijd flink gestegen. Het kan zijn dat je door deze ontwikkelingen twijfelt of dit de juiste..
 •  

  DBA tot 1 januari 2020 in de ijskast

  De wet die een einde moest maken aan schijnzelfstandigheid wordt tot 2020 in de ijskast gezet. Daarna moet de nieuwe wetgeving klaar zijn. Dat schrijven minister Koolmees (Sociale Zaken en..
 •  

  Veranderingen in de wet geboorteverlof op til

  In februari heeft de Minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees een wetsvoorstel gepresenteerd waarin de partner recht krijgt op meer verlof bij de geboorte van een baby. Nu krijgen vaders..
 •  

  Startersdag 2018 voor beginnende verloskundigen

  Volg je de opleiding tot verloskundige en zit je nu in je vierde jaar? Of ben je net afgestudeerd? Dan is deze dag onmisbaar voor jou: onze jaarlijkse startersdag voor..
 •  

  Bedrijvenbeurs VA-R 2018 verloskunde opleiding Rotterdam

  Lisette: ‘Het was een informatieve maar ook ontspannende maandagmiddag. Onder het genot van een cupcake en een drankje hebben wij veel aankomende verloskundigen gesproken. Een leuke manier om onze toekomstig..
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor medici voor 2018

  Premie is belangrijk, maar je wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Wanneer je een verzekering kiest met als enige voorwaarde een lage premie, dan kan je uiteindelijk duur uit zijn...
 •  

  Sterdekking op de aansprakelijkheidsverzekering particulieren

  De Sterdekking is een extra dekking die wordt gegeven (tegen een meerpremie van € 13,50 per jaar) op de aansprakelijkheidsverzekering particulieren.

Download hier de starters checklist

Colophon-form