Starten als zelfstandige
Je bent afgestudeerd en je wilt graag aan de slag als waarnemer of in je eigen praktijk. Wij weten hoe.Vraag vrijblijvend informatie aan

Laatste nieuws

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt.

 •  

  Bedrijvenmarkt 2018 aan de AVAG Amsterdam

  Vierdejaars verloskundigen namen donderdag 21 juni afscheid van de academie Verloskundigen Amsterdam en hun jaargenoten. Eerst samen op de traditionele groepsfoto. Die kun je de komende 20 jaar bewonderen in de..
 •  

  Wijziging in de arbowetgeving: het basiscontract

  Op 1 juli 2017 is de wijziging in de Arbeidsomstandighedenwet ingegaan. Met een overgangsperiode van 1 jaar. Op 1 juli 2018 loopt deze overgangsperiode af en moet u als u..
 •  

  Sparen? Beleggen? Begin eerst eens met geld opzij zetten

  Als wij praten met jonge cliënten over het opbouwen van vermogen leggen wij altijd uit dat het in de eerste jaren niet uitmaakt wat je doet (sparen, beleggen of aflossen),..
 •  

  Run for Kika Utrecht 2018

  Een prachtige dag om mee te doen aan de Run for Kika. Het doel van het evenement is om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij. Collega's..
 •  

  De AVG; wie is verwerkersverantwoordelijk

  De AVG heeft de laatste weken tot een stroom van verwekersovereenkomsten geleid tussen bedrijven, zzp'ers en opdrachtgevers. Kortom een uitwisseling van juridische teksten tussen diverse soorten organisaties. Zo sturen wij..
 •  

  Onbezorgd op vakantie

  Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heb je je vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even..
 •  

  Algemene Leden Vergadering BEN

  Afgelopen dinsdag 15 mei was Marcel Sikking te gast bij de Algemene Ledenvergadering van BEN, de beroepsvereniging van echoscopisten.
 •  

  Help! De AVG komt eraan

  Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit betekent dat er vanaf deze datum in de hele Europesse Unie dezelfde privacywetgeving geldt. Deze wet en..
 •  

  Compensatieregeling zwangerschaps- en bevallingsuitkering

  Vanwege een wijziging in de Wazo in mei 2005, verviel de zwangerschap,- en bevallingsuitkering voor de vrouwelijke zelfstandige. Vanaf juni 2008 kregen zij opnieuw recht op een uitkering vanuit de..
 •  

  Verslag dag voor de startende verloskundige

  Ook dit jaar was er weer een speciale dag voor startende verloskundigen. Een vol programma met leerzame informatie. Workshops en lezingen van Sikking Advies, Robbie Kompleet, het Pensioenfonds, Zilverkapjes, Mucha..
 •  

  De beroepsaansprakelijkheid en de Wkkgz

  Met de komst van de Wkkgz is er het een en ander veranderd. Inmiddels heb je al een klachtenfunctionaris, maar is dit voldoende? Cliënten die een klacht hebben over hun..
 •  

  Sikking Advies en hypotheekadvies

  De vraag is groot op de woningmarkt en de huizenprijzen zijn daardoor de afgelopen tijd flink gestegen. Het kan zijn dat je door deze ontwikkelingen twijfelt of dit de juiste..

Download hier de starters checklist

Colophon-form